Wishful pinking

 
Här har det varit ett bloggavbrott för helgen. Jag och Victor har haft en riktig myshelg. Idag var vi en sväng till Arrowhead mall, kollade runt lite i affärer och åt banana split. Så skönt att bara strosa runt. Här ovan ser ni det senaste inköpet i nagellacksväg. Jag kan ju inte få nog av nagellack!

Vad har ni gjort i helgen?

Montage

 
Nu på kvällen har jag varit ensam och har därmed fått lite extra tid till ingenting. Jag satte mig i Photoshop och svängde ihop ett litet montage av mina egna bilder. Jag har alltid gillat digitala medier och borde pyssla mer med det. Ju mer jag gör desto roligare blir det.

Kissekatten

 
Jag har saknat att ha husdjur väldigt länge, speciellt sedan jag flyttade hit. Alla människor verkar seriöst ha djur, de flesta hund. Jag saknar att ha katt, i synnerhet familjens katt. Det som tyvärr gör att det inte är tänkbart för oss att skaffa en är Victors pälsdjursallergi. Lägenheten vi bor i känns också lite för liten för det. Skulle så gärna vilja ha det sällskapet. Jag längtar efter att få pussa på Ramzes. En gång var vi bästa vänner... nu har han säkert glömt bort mig.