Glass

 
Som jag skrev igår så känner jag av mina luftrör och är nu rädd att jag ska bli sjuk. Idag har det blivit värre men jag har inga andra symptom förutom irritation och hosta. Jag har, peppar peppar, inte direkt varit sjuk sedan jag flyttade hit och hoppas att det varma vädret är en anledning till att jag har sluppit det. Får alltid dumma astmabesvär när jag blir sjuk så jag slipper gärna!

Nu ikväll åkte jag och herrn till Fry's (mataffär) för att handla lite. Jag passade på att köpa en liten, en väldigt liten, portionsförpackning av Ben & Jerry's glass för att lindra min hals. När det var dags att betala tittade kassören på glassen och sedan på mig och sa: "Ska du inte ha en större en? Vill du plåga dig själv?" Haha! För att visa er (nu vet jag ju i och för sig inte om de säljer dessa portionsförpackningar i Sverige eller ej...) hur liten förpackningen är ställde jag en tändsticka bredvid. Så söt! Jag kan ju hålla med om att det ser lite fjuttigt ut men det var alldeles lagom med glass faktiskt.

Snö of Sweden

 
Hittade häromdagen detta halsband bland mina smycken. Var ett tag sedan jag använde det. Jag tycker mycket om det och fick det i examenspresent, så det har stort affektionsvärde. Snö of Sweden kommer det ifrån. Ska absolut slänga på mig det nästa gång jag ska vara lite mer uppklädd. Hoppas att det inte dröjer allt för länge... börjar nämligen känna av otrevligt beteende från mina luftrör och det brukar indikera förkylning. Jag som trodde att jag hade klarat mig undan. Men jag ska inte ta ut något i förskott. Kanske slipper jag? Får se hur jag mår imorgon.

Nu blir det lite kvällsmys i form av te och film. Netflix går på högvarv i sjukstugan.

Google map och sjukstuga

 
Sedan i fredags har det varit sjukstuga här hemma. Jag har klarat mig undan men desto värre har det varit för herrn. Helgen har med andra ord inte varit så livad. Idag har jag tvättat (jätteintressant), tränat, tittat på serier, och nu senast ,varit helt hooked på google maps. Har inte varit hem sedan jag flyttade hit och har såklart lite hemlängtan. Var därför bara tvungen att spana in mina gamla kvarter via google maps. Kul att se att mormor hade fönstret öppet för vädring på den bild som var tagen av hennes hus.

Målade för en tid sedan bilden här ovan i akvarell av mitt "U-town".