PåskaftonI USA firar man bara påsk imorgon, på påskdagen, och då brukar utomhusaktiviteter stå på agendan. Jag som själv är van med en fem dagar lång påsk försöker att svenska till det lite och har idag tryckt i mig godis och fixat ett "påskris". På vår balkong har vi sedan en tid tillbaka haft ett dött litet träd som jag påsken till ära har fått användning för. Jag spraymålade trädet svart och hängde upp några ägg i det. Ikväll tänkte jag utöka äggsortimentet och provade att marmorera två ägg med nagellack. Vi får se när de torkat helt om de får hänga i påskträdet de med.

Påskägg

 
Tänkte ju att jag skulle lägga upp bilder på mitt lilla påskpyssel igår men det blev inte av. Jag ligger lite efter i mitt dekorerande men jag hinner! Tänkte fixa ett alternativ till påskris som jag inte kan bli allergisk mot men det kommer inte att bli klart förrän imorgon. Tills dess bjuder jag på en liten sneak peak av mina målade ägg. De svarta ytorna är tecknade med en sharpiepenna, prickarna är gjorda med en silversharpie och de målade ytorna är akvarell. Jag ville bli klar igår men jag kom hem sent från gallerian. Jag och min svägerska hade en mycket trevlig dag. Jag hjälpte henne med att hitta kläder till ett dop hon ska på nästa helg. De hade väldigt mycket fint i butikerna så det var inget större problem.

Tills vidare - Glad påsk på er!

Skärtorsdag i USA

Idag har jag inget särskilt för mig så jag ska åka till en av Arizonas största gallerior med min svägerska och hennes barn om en stund. Arizona Mills heter i alla fall gallerian och är utformad som en cirkel, bara bottenplan. Hela 185 affärer finns att välja mellan! Man kan vara där en bra stund om man säger så. När jag kommer hem tänkte jag visa mitt lilla påskpyssel jag började på igår. Så vi hörs senare!