Memorial weekend

 
Nu har det varit tyst har under en oforskamt lang tid, och till raga pa det maste ni lasa utan prickar. Min kara dator verkar ha gjort sitt. Jag ska forsoka ateruppliva den men vet inte riktigt hur... Tack och lov har jag 98% av allt uppbackat sa ingen storre skada skedd pa det viset.

Har har det precis varit langhelg - Memorial weekend, en amerikansk hogtid for att hedra de soldater som dott i krig. Vi hade en mycket trevlig helg med shopping, sushi, arkadspel och familjehang. Langhelgen avslutade jag och Victor med det godaste som finns - Yoghurtland's frozen yoghurt. De har narmare 20 olika smaker att valja mellan och hur mycket strossel, frukt, saser och godis som helst att toppa kalaset med, allt i losvikt. Jag tror att dessa stallen har borjat smyga sin in i Sverige med nu, och det ar pa tiden tycker jag!


Städmani och kritor

 
 
 
Idag har jag haft en riktigt städmanisk dag. Det började med ett "jag ska bara" och så eskalerade det. Men det är ju bra! Nu var jag tvungen att ta en paus och kom då på min stackars blogg. Här är det inte mycket liv i luckan. Så blir det ibland.

Nu ska jag snart sätta igång med städandet igen och efter det hade jag tänkt ägna mig åt dessa godsaker - oljepastellkritor. Victor var så gullig och överraskade mig med dessa i helgen, så nu ska de invigas ordentligt. Sedan har jag planer på en äppelpaj. Vi får se hur det blir!

Lördagsunderhållning

Lördag och jag är uppe med tuppen! Hockey-VM står ju på schemat. Satt här på nålar i torsdags och såg hur vi vann mot Kanada och kände efter det att jag måste upp idag för att se matchen mot Finland. Sagt och gjort. Nu blir det också väldigt spännande att se om USA vinner deras semifinal eller ej. Vore ju för kul om Sverige fick möta USA i finalen imorgon. En annan final som ska tittas på är Eurovision. Jag har varken följt Melodifestivalen eller semifinalerna så jag har ingen aning om vilka som ska tävla. Vi får se om jag orkar titta på hela... Hela lördagseftermiddagen kommer ju i princip att gå åt här i så fall.

Nu mina vänner är det dags för frukost här. Tjipp och hej!